Fredag

nu e det några dar sen sist igen, jag har jobbat varje dag till kvällning nästan igår öppnade jag så jag slutatde 15 å det var skönt vill jag lova,har varit lite jobbigt att lämna Nicklas på dagis på mornarna för han vill inte släppa, det har ju med att göra att jag kommer hem när dom sover.
Tyvärr så blir det ju så,att jag måste jobba kvällar med.
Tjejerna eller mest Flisan har varit helt underbara med barnpassning, jätte duktiga.
nu i helgen far först gubben, sen på lördag far Flisan å Hanna till sthlm, på söndag åker Jennie till Göteborg,men hon åker till kompisen i kväll, så det blir bara jag å killarna hemma.
får se vad man hittar på i helgen då.
Nu blir det frukost sen ska vi på ett litet äventyr ,
Nu har vi kommit hem, från vårat äventyr, Har varit i Smedjebacken å till en affär som heter Nisses, har köpt en ny pump till poolen då våran havererade i veckan, hmm. så har jag installerat den å fixat med vattnet,vattnet var ju inte badvänligt eftersom det stått still några dar, så det var bara att hälla i Ph höjning, så nu har jag börjat fått ordning på det. ska kolla imorgon igen.Köpte lite annat smått å gott.
Sen var vi in på mitt jobb i Ludvika Willys, handlade upp lite, vilket behövdes. hem packa in varorna, sen Komm Mannen min å Bebbe hem, dom skulle åka till Sthlm på em så dom lastade bilen m släp å ved till Mumma paappa,
sen for dom vid 16 tiden. så var det bara jag å tjejerna å småkillarna kvar, Jennie´s kompis Frida ringde å sa att hon kunnde komma dit, så det var bara till att sätta sig i bilen igen å köra henne till Gränges, Jennie å frida å mor å plastis åker till Göteborg på söndag morgon å blir borta tills onsdag kväll.
Flisan åker med hennes kompis å grannen Hanna till sthlm i morgon bitti å stannar några dar där,så det blir bara jag å småkillarna hemma ihelgen,
Har tänkt mig att ta å storstäda huset nu ikväll så jag har det gjort å kan vara med killarna hela helgen. så när dom har somnat så blir det städa på högsta nivå, vilket behövs då jag inte har hunnit med sånt under veckan.Å tvätta ska jag göra med.
Men det ska bli skönt att bara få ha killarna  hemma, å få vara lite själv på kvällen.:) det var längesen man var det.
nä nu blir det att ta tag i saker här hemma,

sol moln å regn

så startade denna lördag.
Nicklas fick för sig att han skulle vara vakrn från 03,30 till 05,30 nått sånt trodde jag skulle bli galen, han var så trött igår så han hade somnat när jag for till affären vid 16,30,sen var han svår väckt . å så trött.
men höll sig vaken tillräckligt, men somnade ändå tidigt,
han e i det närmaste frisk nu iallafall ingen feber längre, så skönt så. bara snorig men det gör inget.

idag efter frukost har vi varit ute rensat rabatterna, kört med trimmern där jag ej kommer åt med gräsklipparen, Gubben å Bebbe i i ludvuka på ett jobb idag å kommer hem lite senare i kväll.
Sen badade pontus hos grannen i deras pool, Nicklas doppade fötterna, det var bara 19c i vattnet.
sen har det bara varit bus ute idag, liten sväng inne men inge lunch vill dom äta,
Håller på å försöker få ordning på våran pump till vår stora pool, så vi kan använda den, den har stått still nu i 1 vecka, pga pumpen fått nå fel, men jag har inte lyckats få upp en skruv, det ärr geng paj på den går ta till hammaren idag tänkte jag lite våld:)

det åskar lite här nu oxå men som det ser ut på himlen så brakar det nog lös närsom helst men inte mig emot bara mysigt.

Fredag tråk väder!

regnet hänger i luften,det behövs lite regn.
Natten har varit lugn, Nicklas feber har börjat gett med sig äntligen.
Nu på morgonen var den låg, så han e piggare. skönt.
Dagen består av som det ser ut nu med frukost, baka bullar,

Det blev bullbak, å medans degen stod på jäsning så hjälptes småkillaran å jag åt att städa, dom var så duktiga, dammsög å torkade lister, golvet får jag torka imorgon, för jag tyckte inte det var nån ide att göra det innan vi bakat,
När städningen var klar så var det dax att baka ut, Flisan Pontus Nicklas å jag var det som baka ,Bebbe ville inte:)
sen kom Simon en kompis till Pontus å granne. Han ville oxå vara med å baka så det blev fullt vid bordet, jätte kul, sen vid 16 tiden ringde chefen å undrade om jag kunnde hoppa in å jobba på kvällen, man blev ju lite tveksam ,hade lovat familjen en mys kväll, men jag ringde upp igen å sa att jag kunnde komma in mellan 19 å 19,30 för tidigare kunnde jag ej eftersom jag just hade satt in första bullplåten,å vi skulle äta tacos, det gick hon med på, så åt sen stack jag en sväng in på jobbet å tog över jouren, till stängning. lite pengar blir det ju iallafall, har ju varit borta 3 dar från jobbet då Nicklas varit så sjuk hela veckan.
Väl hemma igen så sov våra småprinsar. upp å duscha sen blev det kvälls fika med dom nybakta bullarna.
mm så gott kall mjölk å bulle.

Gå å sova i skaplig tid ikväll tror jag , Lilleman lär nog vakna tidigt.
Imorgon sticker gubben iväg en sväng på lite jobb, vi blir hemma å bara myser.

middag:tacos
natti natti


Strålande väder,

Solen skiner å det e helt underbart,men ett litet moln finns det,
Nicklas har haft skyhög feber inatt, även fast han fick alvedon supp innan han somna , han fick det även tidigt i morse med men febern vill faan inte släppa.han dricker hyfsat ,cola, hm, men läkaren sa det bara han dricker nått han tycker om sen vad det e spelar ingen roll. får väl se här hur dagen blir, jag behöver jobba imorgon, får väl se vad det blir.
Just nu sitter småttingarna å spelar P2, Pontus e helt galen i bilarna, Nicke sitter bredvid å skrattar å komenterar,
ska ta mig en sväng till apoteket för att köpa nått annat än alvedon då det e svårt att få i honom det ,speciellt suppar.
han piggnade på sig på em, men febern håller i sig.
Vi bakade kolakakor, å morotskaka på em bullar skulle vi oxå bakat men får göra det i morgon istället då det blev annat som kom emellan.
Fixade middag, efter det tog jag å Flisan med Nicklas till grannen falk å badade honom i deras pool, så febern skulle gå ned, Pontus ville oxå bada hos dom, å det fick han, han bottnar i deras pool så då var det mkt roligare, våran pool e ju 1,32 djup så där bottnar han ej , lite kyligt i poolen var det allt, sen in till oss. tog en liten kvälls fika innan det var dax för de små att sova,Nicklas somnade först. Pontus bastade med Pappa sin, sen satt dom å spelade ps2 med Bebbe.Jag å Flisan for å handlade lite.väl hemma,så var pontus vaken en stund till sen somnade han i pappas famn, då fixade jag varma mackor med bacon ost så gott det var då.
Flisan gick över till Hanna, sen kom dom hem vei 22.50 då ville Flisan sova hos dom å det gick ju bra.
slite senare var det dax att sova för mig med, då Nicklas vaknade till lite. 

natti natti 

middag:Korvstroganoff m ris.

solen skiner å det e fint,

nu blir det några dar här:

Fredagen:Jobbade jag från kl 10-19 sen hem packa in i bilen sen for vi ned till sthlm å mumma å paappa.
Dit hade Bebbe kommit på kvällen med som vi sagt.
Nicklas fick hög feber under våran färd ned, så det e lite tråkigt,Jag å jouni bastade , paappa hade fixat saunan,så skönt med riktig vedbastu.
Vi kvällsfika innan det var dax att sova för oss alla.

Lördag:Nicklas fortfarande febrig,Jag for till mölnvik skulle köpa mig skor till bröllopet,handlade lite nytt makeup oxå:)
var in på apotektet köpte alvedon till lilleman. sen hem börja fixa oss, åt lite lunch. sen in med killarna i duschen sen klä dom.
Fixade mig å de andra var redan klara. sen for vi till Tullgarns slott på bröllops middag:)
Jätte trevligt var det.

Vi åkte därifrån vid 19 tiden då Nicklas fortfarande hade feber å vi skulle hämta upp Felicia vid Preem i södertälje, sen åkte vi hem till Ludvika.
Var hemma vid 22,30 tiden. skönt att vara hemma.

Kvälls fika allihopa sen i säng med småkillarna,Jouni, Bebbe, Flisan å jag satt uppe å kollade tv,
 sen tog det nog inte länge förrenst vi alla nästan somnade i soffan:)

Söndag:en slappar dag.var å handlade ,Nicklas fortfarande dålig.
Vi bara var, Killarna ute en stund.hämtade Jennie på kvällen från hennes kompis i Gränges.
Nattade killaran innan jag for.

Måndag:Jobbarde 7,45 - 15. ringde hem Jouni så han fick vara hemma med killarna som e sjuka eftersom jag skulle öppna på jobbet.
hemma vid 16 tiden, fixade middagen. var med grabbarna. kollade bollibompa, sen nattning,Nicklas fortfarande feber å dålig, hmm.

middag: spaghetti å köttfärsås.

Tisadag:Jobba
14-21,15. Felicia å Bebbe var barnvakt till killarna, Nicklas fortfarande febrig,

Onsdag:Fick ringa till jobbet på morgonen för det gick inte att låta de stora barnen tahand om killarna speciellt när nicklas e så dålig, eller rättare sagt har så hög feber.Ringde till läkarstation å hörde mig för lite, men det var ingen fara tyckte dom å att magen hans var dålig det gick över om jag gav han typ rivet äpple, blåbärspure, kokt ris mm.
dom ringde faktiskt tillbaka senare på eftermiddan för att kolla om hans feder hade gått ned, vilket den inte gjort nå speciellt. så vi fick komma dit på en gg, men hon tyckte han var ok, typiskt nog så började han busa så oxå,

men men inget allvarligt iallafall ,
Hem sen å börja med middagen, Gubben kommer hem lite senare så det blir inget stress med maten idag.

Men himlar vilka dåliga briketter jag har, tar ju knappt fyr ju. hmm middan blev sen idag tack vare det. men det gjorde inget alla Grabbar plus Flisan satt å spela P2 då hade dom ju nått att göra medans jag höll på med maten

middag:Potatis, grillat kött, bea sås å egen kallsås,

torsdag å jobba!

Så har man varit ledig i 2 dar nu, barnen lediga 1 dag, men i onsdags fick dom gå 9-14 för att jag skulle hinna baka,
Idag lämnade jag killaran vid 10 på dagis dom ska gå ända till kl 17 då deras pappa hämtar dom, sen får dom mysa med honom  hela kvällen, det har dom fått göra rätt många gg nu sen jag började jobba, men jag vet att dom alla 3 behöver det.
Min förmiddag bestod av efter jag lämnat killarna av att at en snabbis fika hos grannen, tvätta hänga ut den, handla,försöka äta lite innan jag skulle iväg med, åkte redan strax efter 14 eftersom jag skulle fixa lite nya jobbar kläder å skor åt mig, var på jobbet vid 14,30, fixade kläder, kollade så kassan stämde innan jag gick ut å satte mig, väl ute så satt jag till 17,30 sen hade ja 30 min rast då chefen passade på å pratade med mig, kommmer få fler pass då en kollega hade sagt upp sig idag , bra för mig. sen ut igen, satt i kassan tills stängning 21, mkt folk hade vi ända fram till stängning.
sen hem jätte hungrig, väl hemma så var Nicklas vaken, hmm , vet inte vad det e med honom, han e pigg som en lärka på kvällarna eller så e han så himla övertrött , så svårt att få honom att sova, men hämtade Jennie hos en kompis vid 23,30 å då hade han inte somnat så han fick följa med så då somnade han fort:)
var å hämtade in tvätten som jag hängt ut tidigare, började vika den å packar lite inför helgen, jobbar imorgon  från
10-19, sen hem efter det å packa in i bilen sen far vi till sthlm ,ska på bröllop på lördag, vi hälsar på mumma å paappa sover där.
åker hem på söndag troligtvis ev lördag kväll får se hur det blir.
Imorgon kväll kommer Flisan äntligen hem, å hon kommer till oss, på söndag eller mån ska höra med henne hur hon gör.

Lite annat har skett oxå men det e inget jag tänker skriva om här, men säger bara önskar dig all lycka ,allt kommer ordna sig.
Uppdaterar nästa vecka

Ha det 

ps grattis Danne på Födelsedagen den 4 Juli

Bakar dag!

Var uppe med tuppen då Nicklas sov till före 07, upp satte oss i soffan å bara myste.
Pontus vaknade vid 7,40, då började vi fixa med frukosten, åt sen till 09 bar det iväg till dagis, vädret var lite sådär.men uppehåll.Hem från dagis ,skulle börja bake men fick ett sånt fint mezz av grannen ,"om frun vill ha frukost så serveras den på altanen nu" stod det, det kunnde man bara inte missa , äta frukost med trevligt sällskap:), sagt å gjort så gick jag över till Nina, där blev jag kvar till 11,30 då vi tog en sväng till gränges för att handla lite,.väl hemma
satte jag igång å baka, det blev 2 st morotskakor, en plåt med moccarutor, å så har jag gjort kolakakor med,ska glasera morotskakorna å moccarutorna strax. sen blir det till att frysa ned dom för ska inte ha dem med mig förrenst tills helgen då vi ska på bröllop,hade lovat att baka fika bröd.

Hämtade killarna från dagis medans mjuka kakorna stod i ugnen.

ikväll tror jag att jag ska baka bullar till oss själva, det e så skönt att ha fika bröd i frysen .
Igår var killarna å jag lediga å vi var nog mest ute , idag var jag ledig men ska jobba torsdag 15-21,15, fredag jobbar jag 10-19. ledig hela helgen , å nästa vecka blir det några pass med,

nu blir det röja upp efter mig å börja med middan.

RSS 2.0