så har helgen gått

Det var fasligt vad helgen gått fort, I fredags så jobbade jag, till 16.45, innan jag for så lämnade jag ju killarna på dagis, for till optikern hämtade ut mer linser, hem, glömde en sak. tog med Jennie å E så dom åkte med tåget.
Handlade innan jag började,så det varklart, tur e att det e så pass kyligt att man kan ha matvarorna i bilen :)
Tiden på jobbet gick bra himlans vad folk vi hade. det var knappt så man kunnde ta sina raster, eller andas mellan varje kund, jag brukar gilla när det e sån fart, men inte riktigt i fredags fick ju skallevärk, men men,
Hämtade killarna från dagis, hem gjorde egen pizza men dom hade sagt kvällen innan att dom bara ville ha skinka å ost på ,, det var inte gott kan jag säga, hade alldeles för mkt skinka på inte ens grabbarna var nöjda, sen blev det fredags mys m chips å dip som grabbarna hade beställt med :) det var så mysigt.

Lördagen bestod av att fara omkring å leta sängar till grabbarna, ja jag har tröttnat på dom väggfasta sängarne, sen så ska vi bygga om så killarna ska få andra rum så då ska dom ändå rivas,men hittade inga , var å köpte lördags godis till oss 3 istället :) hem, fika, sen ut å fixade på  tomten, har plockat ned stdudsmattan inför vintern flyttat gungställningen,plockat undan lite annat å fixat till.
Har bara altan kvar å städa undan på nu, :)
 Söndagen: Så har vi bara tagit det soft hela förmiddan, Pontus har nyligen gått till en kompis som redan före 10 varit här 2gg, men eftersom vi bara myser söndagar på morron, så fick han gå hem men nu e Pontus där å leker.
Nicke leker här hemma, vi ska ta å fara till Gränges en sväng hämta ut ett paket.
Till kvällen kommer Sandra å Jennie hem, Sandra ska vara här 2 helger i rad, pga,en grej hon ska göra :)
hon e borta under veckan kommer hit på fredagen. :)

Men man känner saknade av maken iallafall, bara vetskapen av att han inte kommer hem förrenst till jul,gör så man saknar han ännu mer, å det var  lika för honom, vi prata över nätet i går :)

Blir väl till att börja fundera på vad vi ska ha för middag idag.




Fredag: Hemmagjord pizza.

Lördag: helstekt karre,pot, kokta grönsaker, äppelmos

Söndag: pommes , korv. gurka

Hemma

Idag blev det lämning till dagis kl 8,30 då jag skulle vara på ett möte kl 9,15. hämtade upp Jennie i skolan, sen i väg.
Efter det så lämnade jag henne i skolan, for å handlade lite, hem å bara är, det blir inge jobba för mig idag, har haft så ont i magen sen i går, så jag ringe jobbet i morse å sa det, jobbar på fredag igen för imorgon e det min lediga dag :)
Har fixat lite kaffe, å det e det första jag dricker idag inte undra på att man inte e människa än :)

Pratade med min älskade make i går på jobbet, ha talade om att han inte kommer hem förrenst om 5  veckor alltså precis innan jul. Det fick lov att bli så om han ska komma in i löne rytmen,Lite tufft för killarna, men det löser sig. Jag saknar honom så mkt redan.

Hämtar killarna vid 15 idag, så hinner jag göra nått här hemma innan.om jag nu hittar lusten,fika först sen fixa!
jag dammsög bara av lite, grannen Nina kom över på fika :) alltid lika trevligt.
Hämtade killarna, förberedde lite inför middan, for till gränges, hämtade E. tanka handlade lite mer, ska baka imorgon med grabbarna. hem fixade middagen.
sen bara har vi varit, killarna isäng vid 20,45 eftersom dom e lediga imorgon med. jag slummrade visst till :)
vaknade vid 22.15 satte mig vid datorn, å nu ska jag sova , natti natti

Middag: Gulasch soppa, pannkisar.

ojojoj

det var ju evigheter sen jag skrev såg jag....
Har jobbat killarna på dagis sena kvällar, varit trött som sjutton inte orkat skrivit.

Jag jobbade rätt tuffa pass förra veckan tidiga mornar till halv sena kvällar, har jobbat hela helgen , Ledig idag ,skulle ha varit på möte men fick skjuta på det:Så killarna blev lediga dom med som dom skulle ha varit om jag inte hade möte inbokat, Vi for till jobbet å hnadlade lite så det finns mat resten av veckan hemma,å inte alltför avancerade maträtter, så det går fort att laga när man kommer hem efter fem på kvällarna.Pontus fick sin vaccinspruta idag, Nicke fick i fredags, men Pontus var inte frisk , hade infektion i halsen.
Maken min blev oxå vaccinerad i fredags, då han ligger i riskzonen å för han åker utomlands å jobbar,ja, han åkte i morse, så nu får jag/vi inte se honom förrenst tidigast om 2 v..då e han nog bara hemma 4 dar sen far han igen.
Min syrra har varit här med fam å pojkvän :) trevligt trevligt hade vi.
Nu har vi just ätit middag så man e super duper mätt...
Ska fixa lite kaffe åt mig kanske man piggnar till, men tror inte det.
Pricken har blivit en stor kille ,snart 5 mån!

Å jag har passerat -10kg :) så himla skönt, men jag e inte klar ännu :)

Har varit på skallröntgen oxå det höll jag på å glömma, får svar om 2v , glädjande nog slapp jag kontrastvätska :) så det e ingen propp jag fått iallfall, skönt det!

nu blir det kaffe å lite gos med killarna innan det e dax för sängen det blir en tidig morgon i morgon  upp 06, för att bli lämnade på dagis till sju, å jag hämtar dom inte förrenst 18,15 , så lång dag för dom.
Efter det blir det fixa middag å hämta stora dottern i stallet.


Middag: mjölkstuvade makaroner, stektfalukorv/farmarbiff. 

RSS 2.0