GRATTIS PONTUS!!

Ja idag e det ingen vanlig dag för det e Pontus födelsedag!!
Hela 5 år blir våran go kille idag.Dagen började med frukost på sängen för hans del,han blev så glad så, å paket fick han :) som bestod av en film, ett kort m 50 kr i, mkt glad å förvånad blev han över det.
Resten av dagen har vi bakat mjukpepperkaka, moccarutor,samt skulle vi ha bakat buller,men vi åkte till Ludvika å handlade istället, var på leksaksaffären bla,:)
PGA en sak som hände igår så har allt varit upp å ned idag ingen ordning alls.Så tårta gör vi på lördag för då har Flisan å pappsen åev, mumma å paappa kommit hit med:) lite roligare då.
På kvällen så fikade killarna å jag, jag satte 5 st ljus i en bit kaka så sjöng vi, det gick så bra så :) Pontus var nöjd med det.

Säng dax i tid men grabbarna var så uppspelta så det tog nog 1 tim innan dom somnade....

Nu sitter jag här å ska själv strax krypa ned i bingen, för imorgon e det jobbar dag, men inte så lsent blir det iallafall,. bara till 16,45. så jag hämtar mina änglar vid 17,15 .

god natt



Pontus

grå trist måndag

Lite regn kommer ned, grått å trist e det,Solen på himlen e iallafall att jag har min familj!!
Vi har turen att vi har våran pappsen hemma idag, det var visst nått fel på lastbilen, ringde dom om igår, eller Maken hade blivit hämtad av bergare i fredags för det var nått fel på den, så då fick han vara kvar hemma idag :) till våran Lycka, jag e ledig idag med å killarna med, bara Jennie som e i skolan...
Som sagt så jobbade jag fredag 16,30-21.15  lördag 07-11.30 bake off :) söndag 16-21,15 full fart hela tiden.
Ledig i dag .Gubben for iväg till Ludvika en sväng skulle fixa lite.Jag å grabbarna ska ta å röja undan alla sommarskor som står i hallen å skrubben,kanske dax att ta undan sånt ?! :)

I lördags så ringde min älskade make på ett jobb, han hade fått mezz , men den knasen han hade inte läst det (det var jag som upptäckte det) så jag bad han ringa det kanske inte var försent ,jobbet hade börjat den 12 okt, men man kan ju alltid ringa å höra om det finns kvar, senare på kvälle ringde företaget upp !!:)
Älsklingen hade chansen att få det!!!! Bara han faxade in alla uppgifter så skulle hon höra av sif! Kul, kul :)
Jag tog med mig allt till jobbet igår å skulle fixa ,men fasen kopiatorn fick vi ej igång, så då kinnde jag inte faxa, för det var ju körkort å andra kort jag skulle kopiera, men han fixar det idag så till kvällen bör han få svar, kanske han sticker till slutet av veckan till det nya jobbet, skriver inte än vart det är, för det finns personer som läser detta som inte behöver få veta det nu..  gör iså fall ett ennat inlägg

Själv ska man jobba tis ons,ledig tors jobba fredag, ledig helgen, kanske att vi åker bort över helgen vi får se.
 Nä om man ska ta tag i lite här hemma nu.. vi höres






Middag Lördag:  kött, klyftpotatis, grönsaker


Middag söndag : Kokt potatis å kycklinggryta m grönsaker.


Grattis Jennie!!!

Idag blir min äldsta dotter 15 år, himel vad tiden har gått fort!

Frukost på sängen fick hon, men hon var ju redan vaken :)

    

En gammal bild                    En nyare bild :) 

Sen for hon till skolan, å jag gick å la mig igen :) Fast först var jag tvungen å plåstra om min fot då det låg glasbit på golve, (varifrån den har kommit ?!)
Pontus å jag vaknade vid 8,30 vi e ju lediga idag så det var så skönt,,,
Vi har då inte gjort mkt idag, bara varit, ringt vårdcentralen , fått tid till mig nästa vecka å ska dit imorgon å lämna ett prov för sonen..
Har gjort en plåt med moccarutor, som Jennie beställt, då hon inte äter tårta så ville hon ha det, så snart blir det fika, med moccka rutor ,glass,kakor å Läsk/kaffe
Det tråkiga är att datorn hon skulle få e försenad . så j-la typiskt..  å vi har inte fått svar exakt när den kommer nu. så Hon fick telia refill på 300 kr, chokladkaka , med en triss (som inte vann på).
Å ett paket från hennes farmor som innehåll en jätte fin tröja/top.
nu ska jag fixa lite

Måndag å tomt å tyst hemma

Jaa, det e så tyst å tomt! Helgen har varit full rulle, Så härligt attt Flisan var hemma oxå,Barnen har varit ute å lekt mkt i helgen,vi har tömt å tagit bort skåp å bämki garaget där bastu bygget ska bli, jag ska köra det jag får in i min bil till tippen nu i veckan så det e borta till helgen:)

Inatt åkte 3 st i familjen härifrån, dom bestod av Flisan,Nicke å Min kära make. Nicke hade bestämt att han skulle med pappa å åka lastbil å vara hos Mumma å Paappa i veckan :) han har inte förlåtit sin far för att han inte fick följa med förra veckan då han hade lastbilen med hem å Pontus fick åka med :) han e så go så :)

Nu på morgonen så sov pontus tills efter 8 han ska få gå till dagis till 10, så vi kan få mysa själva, sen blir han hämtad av Grannen Nina .Tack!  För det strulade till sig i kväll, å jag slutar kl 17,15

Nä nu blir det frukost med stora sonen, sen dagis å jobb, skriver nog mer i kväll :)
Ha det


Middag lördag: Potatisgratäng, karre kotletter,kokta grönsaker, Vin/läsk.


Middag söndag: Köttfärslimpa kokt potatis å egen svampsås, kokta grönsaker

Solig fredag

men kylig, ja hösten e på väg ordentligt eller det har den varit här ett par veckor redan. vi har haft som mest -10 under natten , brrr .
idag ska jag ännu en gg gå å låna Grannen Ninas tvättmaskin.min e ju fortfarande trasig, å Mumma å Paappa tog ej med sig våran gammla förra gången, för Paappa tänkte se om han kunnde fixa den vi har, men tyvärr var dom ju tvungna att åka hem samma dag pga glömd medecin.
Får se här under veckan om vi kan köpa en ny istället.. för dettta blir jag galen på.

Dagen idag blir till att städa på, var ju på ett par möten igår så då han jag ingenting här hemma, Det som var så underbart igår var att min Flisan kom hem :)! så underbart.
Just nu ligger hon å sover,det e bara Nicke å jag vakna.
Pontus å maken kommer hem ikväll :) längtar så efter Pontus, han har varit borta alldeles för många dagar (5 dar)
Helgen kommer förhoppningsvis gå å till att fixa ena dela på garaget,städa ur å kanske att älsklingen hinner börja
snickra lite, virket tog han hem förra veckan, så nu hoppas jag att bastubygget sätter igång.Det e ju så skönt att basta nu när det börjar bli kyligare, å killarna´bara älskar det oxå,
Bara tanken på att jag å killarna kan basta i veckorna när gubben inte e hemma, eller jag å grannen Nina :) åååå längtar tills den blir klar!!

Nu blir det frukost å ett par muggar kaffe!!

tiden går

Helt otroligt vad dagarna går fort,
Helgen som var så har jag jobbat långa pass, vilket e skönt, i måndags var jag ledig,men var tvungen att åka in på ett stormöte på jobbet så vi skulle få info  om vad som hände för 1v sen å vad /hur det nu kommer bli, vilket jag tyckte var  ett bra möte, mkt info.
jennie var hemma från praon, för hon var fortfarande förkyld, så hon kunnde ta hand om Nicke så länge,
På fredagen kom  Mumma å Paappa till oss, äntligen  , dom har varit i Finlans sen flera månader tillbaka, men så upptäckte mumma att hon glömt sin medicin hemma i sthlm, så det blev att dom åkte hem igen, (hon måste ha den)   :( lessen jag blev ,men förstår ju. så jag e utan tvättmaskin fortfarande...
På fredag kommer dom hit igen,

Pontus åkte med sin far på måndagsnatten till Sthlm för att få lite semester  hos Mumma å Pappa :) så jag  å Nicklas e själva hemma nu, Jennie sover hos en kompis som hon praoar med,
Å inte har jag jobbat eller kommer jobba denna vecka  för Nicke e superduper förkyld å fick lite feber nu ikväll, hmm, inget att göra åt,Imorgon ska jag på möten hela dagen,  men lilleman hänger  med, Kanske att Flisan kommer hit i morgon, jag håller tummarna för det, annars hämtar jag henne vid bussen på fredag. :)

Har just varit ute med Hunden, ska strax gå å sova så man orkar morgon dagen :)


Middag: Ugnstekt röding,Kokt pot å sås, mmm gott


Nicke åt upp halva rödingen , han gillade den skarpt :)

läängesen nu!!

Himmel vad tiden går, det var ett bra tag sen nu, det har varit full rulle hela tiden, här hemma, jobb jobb jobb, å varit i en sån trött period så har inte orkat skrivit, men nu så
 Denna vecka har varit himmla tuff med start måndag förmiddag efter jag varit hos tandis med killarna, båda två var så duktiga!  Men jobbardagen var grymt jobbig pga en vissanledning jag inte bör skriva här,å resten av veckan har gått i vågor..


Denna vecka har beståt i jobb, kurs jobb, fixat hemma, var ledig i går, då var det fotografering på killarnas dagis, så då gick hela fm till det, efter så for vi å handlade lite , fixade middag, sen var det dax för föräldrarmöte på Pontus dagis, så gick 2 timmar till det, väl hemma så sov grabbarna redan, Duktiga Jennie hade gett dom kvällsfika å nattat dom :) Tack min stora goa dotter!!! Utan dig skulle kvällarna inte funka iom att jag jobbar så. Tusen tusen Tack!!  Fast hon e dunder förkyld så orkade hona:)
Så jag gick över till grannen Nina å Janne m äppelkakka jag bakat på em :) sen var nina å jag ute ett bra tag med hundarna, så dom fick leka av sig innan dax för sängen :)

I morse lämnade jag killarna på dagis, Pontus hade skogsdag m matlagning i skogen :)
Nicke´s skulle vara på gården å leka..

Hem fixa mig å åt frukost innan jag skulle till jobbet,
Jobbade 1 timme längre idag, var en som behövde gå tidigare, imorgon ringer dom mig om jag behövs, har egentligen ett pass till 21,15 men jag har ingen som kan ta killarna då, eftersom Jennie åker till sthlm, så jag får se vilken å om det blir arbete i morgon, men jag har så många saker att göra så, sen jobbar jag helgen, hjälpte även en kollega på lördagen så jag jobbar 12-21,15 istället för 14,30-19,30 på söndagen jobbar jag 16-21,15.
Å i morgon kommer älsklingen hem igen :) Å han har även sällskap med sig :) såå kul det ska bli.
Förhoppningsvis kommer tvättmaskinen imorgon med, å den andra kanske kommer nästa vecka, ev torktumlare :) med .  Ibland kan två maskiner behövas, :) ja, håller med det e lyx men det e vi värda :)

Nu ska jag ta mig lite fika innan det e dax å sova , ska upp tidigt för att köra Jennie till bussen.


RSS 2.0