herregud vad länge sen

Jisses, det var ju flera månader sist ju,!!!
Varit mkt runt om kring,
Min älskade mormor har gått bort :( men hon har det bättre nu, Begravningen har oxå varit,Mina tjejer var med,medans killarna fick vara med Sin mumma å pappa, ville inte att dom skulle vara med på den.
Jobbar som vanligt annars.
Midsommaren så hade vi kompisar här från Gurra Mattias å Hans tjej å barn, så himla trevligt vi hade, jag hade tagit semester den helgen :)
Min älskade make e kvar i Norge :) snart kommer han hem på semester :) skönt för honom, jag själv har inge semester, kanske att jag kan fixa ledigt två pass.
Ska fixa klart Saunan till slutet av nästa vecka :) äntligen, sen ska vi snickra å flytta om i huset med :) om jag får som jag vill :) mkt älsklingen ska hinna med på 2 veckor :) bastun tar bara en helg sen e den klar, för mkt e redan klart på den.
Idag så haar jag börjat fixa ute på tomten igen, kom ju på att jag ville ha min Berså igen så nu har jag fixat å donat, men måste fylla gräv hålen som Pricken har gjort, livsfarliga gropar,
Men dom får jag fylla på onsdag då e jag ledig, kanske att jag hinner  på tisdag efter jobbet,
Imorgon mån ska jag till Tandis med lilleman, sen raka vägen till dagis med grabbarna, å Paappa hämtar dom i morgon eftersom jag stänger i morgon :)
Nu ska jag hjälpa killarna in i duschen innan dom ska sova,

Ha det

RSS 2.0