tråkig tisdag!!

Lämnade barnen till kl 9, Nicke skulle cykla dit så han kunnde visa fröknarna att han kan cykla utan stödhjul, men han hade punktering på bakdäcket så det gick inte,:(  ska åka å handla lagnings lappar m,m..
E ju hemma idag från jobbet då nacken inte blir bättre, hatar nackspärr, har varm vetekudde på nacken,
Har inte gjort mkt idag, varit ut med hunden några gg bara.
Funderar på vad jag ska hitta på för mat idag, kanske tar jag fram lasangen som jag gjorde i helgen å frös in förr det skulle finnas mat Så Jennie bara kunnde ta fram åt henne å killarna när jag jobba,tror det blir det, ska ju på kurs ikväll, killarna får troligtvis åka med mig dit, finns barnvakter på plats :)
Imorgon e det föräldrar möte för Jennie å info om gymnasiet, känner mig inte laddad för nått av sakerna.

Nä, man ska väl ta å rycka upp sig lite , pröva om en kopp kaffe hjälper :)

höre senare

Måndag

Solen skiner nu. var lite mulet på förmiddan.
Idag har jag å killarna varit lediga, eftersom jag jobbat hela helgen.:) hade nackspärr när jag vaknade igår morse,kanske för jag slog ansiktet dagen innan i en skåp dörr som Pontus inte hade stängt å jag inte såg den, eller e det för att vi satt ute till sent på lördags kvällen å det var kyligt, egentligen spelar  orsaken ingen roll.ont å stel är jag,jag var ju duktig som jobbade igår iallafall. inte kul.
Idag så var grabbarna å jag in på jobbet för att handla, var då upp till L å sa att jag sjuksriver mig i morgon för nacken blir hemma både tis ons, ledig torsdag hoppas på jobba på fredag, ska göra allt jag kan för att kunna det:)
Helgen har varit riktigt bra, umgåtts mkt med våra grannar på båda sidor av huset :) lite gott att dricka om kvällarna med :)

Men den  riktigt roliga å bästa i helgen var att Nicke har lärt sig cykla utan stödhjul i lördagskväll!!!!!
Jouni skulle bara höja stödhjulen åt lilleman,men Nicke tyckte inte han behövde dom alls, så han togbort dom helt, så älsklingen å ena grannen Micke hjälptes åt, sen så bara cyklade Nicke iväg :) Så roligt för han, men han e bara 3 år, Pontus var oxå tidig med att lära sig cykla utan stödhjul,
Min älskling åkte till Sthlm inatt för ytterligare en jobbar vecka :) håller tummarna fortfarande för det andra :)

nu har vi just ätit

Middag: Ris, hajmalsfile, citronmajonäs,


Blir utevistelse ett tag nu,kvällern kommer bestå av mys i soffan, innan grabbarna ska sova. sen e jag själv resten av kvällern Jennie ska sova hos en kompis då dom har frilufsdag i skolan i morgon.
Men det kan vara skönt att få vara själv en stund. jag har laddat upp för kvällern med mys :)

Ska höra mig för vad en taih massage kostar, vi har en här i saxdalen som utför, fick rekomendation om henne igår av 2 kunder på jobbet:) Har för mig hon tar 150 kr för 1tim vilket jag tycker e billigt, men får kolla upp å ev boka in . :) skulle behöva en redig massage nu !!!

nu ska jat fixa kaffe å ta med mig ut :)
 



Torsdag

Nu e det som sagt torsdag, mulet väder på morron ,men solen tittade fram rätt fort, fixade frukost till killarna,
packade matsäck till pontus, han har skogsdag idag :)då äter dom i skogen, så mysigt, packade även en liten matsäck till nicke , men det visade sig att dom hade skogs dag i går, å då var dom lediga :) men men.
Hem en sväng fixa med Hunden å även ena grannens hund , passade även på att sätta mig en snabbis här å skriva lite.
Killarna har varit så duktiga nu att sova i sina sängar sen jag sänkte dom, visst har dom kommit in till mig undernattet men det gör inget det viktiga är att dom somnar i sina egna sängar.
Pratade med min älskade man idag, fick höra lite nyheter :=) väldigt glada kan jag säga, sen e det bara att dom fortsätter vara det efter han har ringt det samtalet han behövde  :) håller tummarna älsklingen!!!

Ska jobba själv idag, men jobbar inte så länge bara till 16.45.

ev helt ledig i morgon då jag inte längre kan stänga varannan fredag,eftersom dottern ska till sthlm då. sen jobbar jag hela helgen :) både kul å tråkigt, det tråkiga e för att min älskade make kommer hem å han har inte varit hemma på 2 v, det roliga är att jag har så roliga kolleger att jobba med i helgen :) blir alltid lite bus, det måste man för att pigga upp lite :)

nu e det dax att fara.  

helt suveränt!

 
Kan inte säga annat, jag har varit såååå duktig denna helg :) "När katten e borta dansar råttan på bordet!"
Jag hade sagt till mig själv vad jag skulle göra denna helg då älsklingen inte skulle komma hem.
JAg skulle fixa på tomten ,ta upp hammocken på altan,flytta studsmattan,klippa gräset där dom sakerna har stått, jag har gjort allt det där!!!!Så djävla bra, e jag, igår när jag var på väg att fixa på tomten kom jag på att jag skulle "sänka" killarnas sängar, Älsklingen byggde dom väggfasta, så det e ju inte nån liten procedur man gör när man ska sänka dom. det var bara att skruva å plocka bort brädor det enda som skulle vara orörda var stolparna, :)  många svordomar å galenhet kan jag säga att det blev igår gav jag upp, för jag kunnde ha rivit hela väggen för det funkade inte, men idag efter faktiskt en liten hjälpande hand med ett par skruvar som vi fick såga loss, Tack Janne :) sen fixade jag allt själv men ihop snickringen av alla brädor, ett himlas mks skruvand var det  så nästan 15-20 cm har jag sänkt sängarna :), men nu e det klart så killarna kan sova i sina sängar i natt, lite pyssel kvar bara men måste köpa lite saker till , sen så blir det ännu finare.

Pricken har varit ute hela tiden oxå, så kul när han har en bror å syster på varsin sida av oss som han leker med,
å han e duktig inne oxå, händer väldigt sällan en olycka inne så det e skönt , han blev ju 9 veckor i torsdags :)
Än så länge blir det inte så långa promenader men till å från dagis blir det å det e en bit för han :)

      

Detta e samma dag vi hämtat             Detta e så han ligger just nu, trött killen :)
honom :)

det vaar ju ett tag sen.

det har hänt å skett en heldel sen sista jag skrev men går inte in på nått nu.

Helgen som var så var Flisan hemma så underbart. Jag jobbade visserligen med det funkar ändå, älsklingen var oxå hemma i helgen. Vi har blivit m hund :) en riktig sötnos, Pricken heter han. han e vit med vita stora å små prickar, Blandis av gråhund, borde collie, samoje, så skit söt å fin ,killarna e helt  tokiga i den, Det e Nickes hund säger han...:)
har jobbat å ska jobb tis ond ,ledig tors ledig fredag ledig hela helgen,
jag å killarna å Pricken var i skogen igår å plockade höstkantareller äntligen säger jag, ska ut mer på torsdag då jag å killarna e lediga igen :) älskar när man kan vara ute i skogen å plocka svamp :)

nu ska jag fixa lite


RSS 2.0