Tisdag å full fart

Denna tisdag har gått fort, lämnade stora Prinsen på förskolan,lilprinsen skulle till tandis, å han var såå duktig så!!:)Sen lämnade jag honom på dagis,
Hem Å fixade,städade bland annat :) dammsugit å torkat golv å tvättat.
På em kom anticimex för en besiktning av huset, inge kul , vatten skadat uppe i duschen,hm, tur i oturen att det har upptäckts i tid,
Så nu blir det till att ringa Försäkringsbolaget..

Efter det så hämtade jag Prinsarna. fixade middag. tvätten, nu tar vi det bara lugnt,
Imorgon e lille man ledig, å stora prinsen går till kl 13 sen får han gå hem :)

På Torsdag kommer min stora sessa hem å sover kvar :)åker direkt till skolan från mig :) ska bli såå mysigt, sen på Fredag kommer min älskade man äntligen hem!!! efter att varit borta 1 mån, samt kommer mumma ja paappa till oss med :) jag kommer jobba hela helgen, men det kommer vara såå mysigt att komma hem till familjen, Han blir hemma en hel vecka !! :) <3 mee like!
Mkt att ta igen å hinna med på en vecka :)

Just nu skulle jag behöva nack massage, för jag har så hisklit ont i skallen,

Nu ska jag gå å mysa med killarna,

rugg dag!

Trist väder idag med, regn å regn, uppehåpll emellanåt.
Min stora Son Pontus har börjat i Förskolan :) himmel vad tiden går fort, han trivs som fisken i vattnet, Lilleman å jag var å lämnade honom i morse,till 8. Nicke skulle varit på dagis till nio men vi tar en dag hemmaidag med, igår var han ledig ,. Hämtade Pontus från skolan kl 13, då hade han en kompis  med sig :) jätte kul, bus å lek sen, middag, efter det kom Kompisens mamma å hämta för det var fotbolls träning, Pontus hängde på :) hade gärna velat följt med å sett, Han hade tyck det var kul. :)
Sen kom Min äldsta dotter Jennie hem en sväng :) Så mysigt, vi fixade lite med hennes saker innan jag å killarna körde hem henne.
Väl hemma vid nio tiden så var det bara till att bära in grabbarna från bilen å ner i bingen :) ut på prommis med hunden. Fixade tvätten, sen krypa ned i bingen själv, e så hisklit trött, å har illamående titt som tätt, å hel knasit. men men det går väl över när allr runt omkring lugnar ned sig, för det e mkt nu igen, skola,dagis, Jennie´s skola, Jobbet(hm) det e nog mest jobbet mitt som tar så hårt på krafterna,har ju jobbat ni i 2 år utan semester, så det e nog det som behövs , å nu e jag ju ledig några dar.med undantag av ett stort möte på fredag då.
Helst skulle jag vilja ta barnen med mig  å åka till Norge över helgen, vill träffa min älskade make, som jag snart inte sett på 1 månad, det e såå drygt. men men han kommer hem om 1 vecka :) man har så mkt att ta igen å hinna med, så det brukar bli lite tufft, men denna gång han kommer hem ska jag INTE jobba:)
Å på mångaden ska han på en jobb intervjuv här på hemma plan, men jag vet redan att han har ett par projekt på G i norge, så man får väl se vad som händer å sker.

Jag kollar oxå på lite nya jobb, vill gärna ha mån-Fre jobb,  skulle vara såå skönt.

neh nu ska jag ta tag i vardagsrummet/sovrummet som det håller på att bli :) killarna har fått vårat sovrum till sitt å deras sovrum har blivit ett lek å spelrum, vardags rummet ska bli på källarplan. mkt projekt här hemma nu igen, Bastun e klar å det e såå härligt, den blev helt underbart fin!!Min älskling e en duktig snickare, :)

Hej så länge

RSS 2.0