vilken underbar dag!

Vaknade tidigt av att Nicklas vaknade, å ropa på mig, bara till att gå upp, eller jag förflyttade mig till deras rum å säng, för Nicke ville se på Bilar.
Idag e jag ledig oxå :) har ju Flisan här så då vill jag inte jobba, sen ska jag till läkaren å kolla blodtryck å annat.
Syrran min kommer idag på em, hon har sina 3 barn med sig plus att hon har min Jennie med sig hem:)
nu ska jag fixa frukost till oss, å kaffe.
Solen skiner å det e så skönt ute redan, jag som skulle baka bullar , hmm, får se vad det blir, jag ska iallafall fixa klart smörgåstårtan som vi ska ha till i kväll:)
men det blir nog bullbak med :) måste ha lite fika bröd hemma till helgen nu.

Skriver lite mer senare

solenskiner !!

Jag hsr jobbat rätt mkt sen sist jag skrev, men nu e det några dars ledighet, skulle ha jobbat imorgon men sa ifrån, ska till läkaren å kolla blodtrycket m,m, vill inte stressa, sen så e ju min Flisan hemma oxå så jag vill ha några dar med henne med,
Killarna har gått 1 dag på dagis denna vecka, sen har dom fått haft sportlov dom med,
Älskade mannen min har haft bus med grabbarna.Han har verkligen passat på nu när han fått haft dom för sig själv när jag har jobbat så mkt. From nästa vecka så har vi inte honom hemma mer än på helgerna.
Imorgon kommer min storesyrra m familj å dom har Jennie med sig ,för hon har varit i sthlm några dar å åker hem med sin kusin Sandra idag, så Imorgon har vi fullt hus å hela helgen, det kommer bli bullbak, bad i badhuset på lördag å bara massa mys, hela helgen,

nu har jag just lagt in mini baghetter i ugnen, så snart blir det frukost med nybakt bröd :) gott,
Vi ska vara lite barnvakt idag till Grannens lilla dotter, efter det blir det att åka till jobbet å storhandla, eller sp kanske det blir storhandling imorgon, vi får se vad vi hinner med,

Just höll på att glömma, ska göra en smörgåstårta idag med, eller göra ordning bottnarna å fyllningen, resten gör jag imorgon, Känner att vi har lite att fira, Egentligen har vi mkt att fira :) men talar inte om vad:)

nu e det dax att fixa fram frukosten.

Kram på er alla så länge

ledig dag

idag har jag varit ledig å vi har bara varit lediga allihopa, killarna lediga från dagis, iof Jennie var i skolan.
inte gjort mkt, lekt, fixat å donat

vilka dagar!

Idag Tisdag kallt som vanligt, men inte så många minus bara -10 typ. jag började 8 i morse, Nicklas vaknade precis innan jag skulle åka, fixade i ordning honom, så han var påklädd, så hade Jouni bara till att klä på Pontus, men Pontus skulle vara hemma idag för han hade haft så ont i sitt öra igår på dagis,å sen idag skulle han till tandis, pappsen fick åka med honom dit, det hade gått så bra. :) e så stolt över min son så :) jag e stolt över alla mina 4 barn!!

Det hände en insident på jobbet igår med en kund, kan tyvärr inte gå in på det.så idag har jag suttit med polisen i vittnesförhör. det e det jag kan tala om, det e tufft kan jag säga, men allt löser väl sig. bara jag kunnde sluta ta allt på mina axlar som jag inte behöver.

har jobbat tidiga mornar e ledig imorgon då ska jag bara vara med grabbarna. för dom ska oxå vara lediga. sen ev kanske åker dom med sin far till stockholm på torsdag för han ska på jobb intervjuv :) ( håller tummarna älskling) sen blir mina 3 älsklingar ev kvar där till söndag eftersom jag ska jobba hela helgen igen. jobbar torsdag 7.45 -16.45. fred,12.30-21,15. sen hela lör å söndag:) så då kan det vara skönt att få lite tid när man kommer hem själv, Jennie åker till sthlm på lördag  morrgon.så alldeles sola blir jag då:)
 nä nu ska jag springa över till grannen dom ville låna min bil i morgon bitti, :)


solen skiner det e så vackert!

Knappt -10 ute solen skiner å det e så himla vackert ute.
Var uppe tidigt idag då Nicklas vaknade vid 7. men det har ju gått, tvättat fixat, plockat i å ur diskmaskinen, fixat killarnas dator, bytt ut deras mus, för den hade gått sönder, ätit frukost, nybakta små bagetter,
Nu ska strax killarna å jag fara en sväng till Ludvika jag måste tanka bilen,så jag slipper det i morgon bitti, då jag börjar 7,45-17,15. sen efter jobbet e det kurs igen :)
kl 18-20  är kursen, möter upp Nina där troligtvis då jag inte hinner hem innan, efter kursen hämtar vi upp ´Jennie vid bussen hon kommer hem från sthlm,

Har lovat killarna att vi ska in på jysk å kolla om dom har några leksaksbilar kvar, det e väldigt bra kvallite på dom bilarna , kostar typ 40 kr st. å jag kan lova att dom håller för våldsamt lek, Nicke har haft sönder ett x antal bilar, som vi köpt. men dessa håller, det e ju bra.Killarna har växlat in lite pengar från deras sparbössor, så nu vill dom handla:)

så dax att byta om lite å se till att killarna får på sig mer kläder.

höres senare


Fredag!!!!

Idag skulle jag ha börjat kl 7,45 men då jag hade en läkar tid kl 9 så flyttade jag fram tiden 1 tim blev det faktiskt, så det var ju ok, Jag fick besked om varför jag har sån yrsel å det var ju skönt att det inte var allvarligt, men jag måste ändå tänka mig för på vissa saker å försöka ta det lugnt, frågade även om en annan sak, å fick medicin för det, så jag hoppas det ger resultat om 1 mån  om det inte gjort det  ska höra av mig igen. ( ni som känner mig har fått hört vad det är:) å få ökad dos :)

Annars har dagen flytit på med en hemsk huvudvärk, men det e alla spänninga som släppt,
Handlade lite innan jag for hem från jobbet
Fixade middan för det hade jag mezzat till gubben å sagt att jag skulle göra. åt. å nu ska killarna få bada å jag hoppar in i duschen medans dom badar, så praktiskt å ha både dusch å badkar uppe.
sen blir det lite mys i soffan, innan dom ska sova. å ja´g ska ha en lugn kväll :)


Middag: Tacos

ledig dag igen!!!!

jobbade igår från 14-21,15. dagen gick fort, å kvällen med för den delen. väl  hemma. var det Pontus som var vaken,å for omkring, han var glad att jag kommit hem.Nicke vaknade till med, men det var bara att gå in med killarna i sovrummet sen sov dom
Efter det så satte jag in småbagetter i ugnen, var så sugen på det:) Han bara göra dom klara å dukat fram då mobilen ringde å jenne ville att jag skulle hämta dom i gränges, för bussen hade just passerat dom!!!! mm visst! jag var galen kan jag säga, kl var ca, 23,30 då. det var ju bara till att slänga på sig ytterkläder å fara, men ni ska ju inte tro att jag hitta dom snabbt inte, nää, hon vägra tala om vart killen bodde, ( ja jag hörde vem dom var hos när hon ringde igen)
fy fy fy vad galen jag blir på henne.
men  både Jennie å Amanda(kompisen) fick allt höra vad jag tyckte. tur jag var ledig idag .
väl hemma igen så blev det himla sena mackor inget bra alls.
sen i säng.
Idag så sov killarna till 8.30 tror jag det var ,men Nicke vaknade vid 7 tiden å ville ha välling, det fick han, för jag var såå trött.
Dagen har varit så där, har varit yr idag med, igår var jag det med.
men jag har ringt till läkarststion å fått en tid imorgon vid 9, så jag  fick ringa jobbet å flytta fram min tid skulle ha öppnat men det får nån annan göra istället, måste gå iväg.

Bakat en kladdkaka med killarna ,fikat, nu bara är jag men med ett himla humör,
ska fara å handla snart.
orkar knappt göra ett dugg, men man måste ju,                
se om jag hittar nått att köpa till min familj för morgon dagen, alla hjärtasn dag:)

se om jag skriver mer i kväll

ledig dag

Idag har man varit ledig, faktiskt ganska skönt har det varit,  tog en prommis med killarna till dagis idag eftersom det var sååå fint väder ,med solsken , sen hem, fixade lite åt frukost tillsammans med mannen min,fixade mer grejjer, surrade med min kusse i telefon . tvätta, hämtade killarna , dom var ute å lekte efter dagis faktiskt 1 ½ timme , sen så hade vi bestämt oss för att vi skulle vara lata i mte väg idag så vi skulle äta pizza, till killarna´s förtjusning, ringde å skulle beställa,men inget svar, åkte dit eftersom  våran pizzeria ligger bara knappt 10 min gång väg härifrån, men tro då på f-n att han har stängt idag å endast idag. fan fan, säger jag , började bli lite stressad eftersom jag skulle iväg på kurs kl 18, å detta var vid 16,30 tiden, hem fixade pommes å hamburgare,istället, killarna blev lite förvånade, men dom får äta pizza imorgon när jag jobbar, så får jag köpa det när jag kommer hem,

Jag har ju jobbat hela helgen med, det har gått fantastiskt bra , mkt att göra, hela sön var jag ute i butiken med ett par kolleger å bara fyllde varor, många sjuka.  men det e skönt att få vara på "golvet" med ibland.

Imorgon e det jobbar dag, skönt å kul. jag e väl lite knasig men så e det, ännu roligare blir det när man får höra så mkt positivt om sig av kunnder som ringer å talar om det. då blir man väldigt glad!!:)

just har glömt fixat kaffe till gubben som jag lova, hmm. senil eller?!?! :)           

kram på er

Fredag!!!!!!!!!!!

Idag var killarna lediga eftersom jag började jobba 12.45 å Jouni var hemma , vi hade bus hela fm. med lite fika främmande av grannen Nina :)
Jobbat massor med folk, så kul jag har haft idag med :)
När jag väl fick fara hem, så hade jag fått ett mezz om att min älskade mobil var klar att hämta , äntligen efter 3 mån på verkstad å mkt tjafs ang vissa saker, men det har Telia butiken grejat galant, Tack för det!!!

Så jag åker ännu tidigare än jag ska imorgon för att hämta min mobil., börjar kl 10.30-19.30.
Väl hemma letade jag upp glass bilen eller ja han hade mezzat mig. :) blev lite glass till alla 3 barnen. Nicklas kan behöva det han har tydligen ont i halsen, han har varit extremt gnällig, han som ALDRIG gnäller.så det e en förtjyldning på G på honom. hm, tur att gubben e hemma., Jag har fått tider nästa vecka med:)
om dom ändå kunnde bestämma om jag får vicket eller inte, men men,
Just idag kom Chefen å berättade att hon fått in himla många samtal med beröm , alltså det e mig dom har berömt, för det vänliga bemötande dom fått, gammal som ung, det e så kul att få höra, å det tyckt chefen med, hon Tackade mig för det:)!!!!!!!!!! Jag e bara så, det tillhör anser jag att hälsa, å önska folk en trevlig dag. Mkt respons har jag fått, kunnder talar direkt om det med.

nu har jag gjort vitlöks bagetter, med ost i ugnen, såå gott, nu blir det soffan å bara slappa, innan sängen

hej svejs

ny dag

Igår var jag ledig, killarna var lediga med, vi tog det bara lugnt, var en sväng till Gränges.
Mådde fortfarande inte bra, lite yr i huvudet fortfarande.

Idag började jag kl 7.45- 16.45, det var meningen gubben oxå skulle iväg å jobba så han skulle lämna mig på jobbet å ta min bil, men han saknade tydlign nått verktyg, så han kunnde inte fortsätta med det han skulle göra, så jag hade väckt killarna i onödan, . dom hade kunnat få sovit till halv åtta iallafall, men men, jag körde dom till dagis iallafallm sen till jobbet, full fart idag har det varit.  huvuted var lite snurrit å jag     hade på känn att jag skulle blöda näsblod nångång under dagen, mkt riktigt som tur vad hände det på lunch rasten, mitt i den goda kaffe stunden.så kan det vara.
Resten av dagen gick fort,
Fick lite kläder till till Pontus av en jobbar kompis, å cyklar .)Tack för det A!!!

När jag kommit hem så hade min underbara älskade man gjort middag!!!!  Han hade för första gg i sitt liv gjort hemma gjort mos, å karre i ugn . det var så gott, så det kommer han få göra fler gg :) TACK Älsklingen!!

nu har vi bara varit, killarna busar för fullt just nu, jag har  torkat upp efter dom i deras bäddsoffa där dom försökte göra en svimmingpool av, :)!!!!!!!!!!! men men dom  e så påhittiga dom små liven, man kan inte ens bli arg, det e bara torka å se glad ut.

snart ska dom få sova, killarna e rätt trötta, dom e lediga imorgon, så det blir pappsen å killarna hemma imorgon, jag jobbar 12,45-21,15, så ett tag e jag hemma.
funderar på att baka en kladdkaka igen, Min komips Annika , har gett mig sånt smidigt recept på den så. kanon god.

det blir till att baka. e lite fika bröds sugen, :)

Blir till att hämta Jennie i stallet med sen,

middag: hemma gjort mos. helstekt karre, äppelmos.

Ha det gott

jobb, jobb, jobb:)

Har faktiskt inte hunnit uppdatera här, har jobbat mkt.
Fast igår kom jag ju hem tidigare än förväntat, skulle ha jobbat 08-17,45 men jag fick lov att åka hem vid 11.30.
Då jag helt plötsligt i kassan blev himla yr. å faktiskt svimmade framför kunnden. åter hämtade mig inte som jag skulle direkt. Provade att gå ner å sätta mig i kassan efter ca 45 min, men efter 2 kunder gav jag upp, det funkade inte, så det var bara till att fixa min kassa å åka hem. väl hemma fikade jag lite , sen blev det rak lång i soffan, vila i ca 2 timmar, hämtade killarna på dagis,

söndag å kallt idag med

så har det hunnit bli söndag nu, helgen går fort,
Igår gjorde vi inte mkt,var ut en sväng.

Imorse sov  vi ända till 08 :) ja Pontus iallafall, jag vaknade av att han ville gå upp.
sen hardan bara flytit, fixat med tvätt, ska strax gå ned i tvättstugan, slänga i en maskin, jag å killarna  skjutsade Jennie å hennes kompis till `Ludvika dom skulle kolla på nått, å dom hade missat bussen. så snäll som man e så körde jag in dom. KIllarna å jag passade på å svänga in på jobbet för att handla lite, väl hemma lite fika, just nu kollar killarna på film i sitt rum, jag ska in å röja upp där, e som ett bomned slag, ska fixa om lite, jag vet inte hur jag ska göra med deras loftsängar, hmm, jag vill ha dom men ändå inte, å det e inte så lätt att montera ned dom heller då  Jouni har byggt dom på plats, vi får se,

nä nu blir det tvättstugan först

RSS 2.0