ny dag:)

Har lämnat killarna på dagis, varit till optikern, hemma en sväng, Flisan mådde inte så bra, men det blir nog bättre hoppas jag.
Ska dra iväg å jobba några timmar :) Flisan hämtar killarna från dagis, sen blir det bad för dom tror jag allt:)
Så varmt å skönt idag med:)
Dax att fara.

Sommar sommar!

Jaa det e verkligen sommar, Har jobbat hela helgen, gubben kom hem i fredags men utan Humla:( men men,
Killarna har varit ute å badat hela helgen, Såg i går att Pontus har brännt sig rejält i ansiktet, så nu blir det hög solfaktor där, han brukar aldrig bränna sig, å jag smörjer killarna så mkt, men ibland kan det ju hända ialla fall.
Har solat å umgåtts med grabbarna innan å efter jobbet, I lördags när jag kom hem från jobbet så hade min käre make rakat skallen på sin minsta son! Ja Nicke tjatar om det hela tiden , han ska ha lika som pappa sin, alltså rakad :) men det blidde inte så bra, för trimmern hade visst börjat hacka å ha sig så nicke såg lite "knasig " ut i skallen, men jag har fixat till det mesta å vi har en så stolt liten son så! Pontus vill inte ha så , eller kanske men eftersom våran trimmer låter så så vill han ej. Dax att köpa en ny!.
Pontus var på poolparty i går ,hos en kompis som fyllt år, han hade haft jätte skoj, Nicke å älsklingen hade farit å spelat golf.
igår slutade jag 16,45 så handlade lite sen hem å grillade ytterfile, Maken for tillbaka till Sthlm på kvällen.

Middag: grillad ytterfile, kokt färskpotatis, lök å tomat ,gurkröra, skivad gurka.

Idag mån e vi lediga, ska iväg  på bankärenden bara sen till Rusta köpa nå nya bad saker.
Frukost på altan ska jag strax fixa,

Imorgon  ska jag till optikern göra ny lins test, har varit utan linser alldeles för länge nu, typ 2 mån håller på å blir galen, sen efter det är det jobb igen.
nu är det inte många dar kvar till semestern!!!

vilka underbara dagar!

Igår var jag å killarna lediga så det blev först frukost, sen iväg til Tandis med pontus, som var såå SUPER duper duktig,
sen till Ludvika å handlade lite saker å mat.
Hem, Nicke somnade å medans jag fixade med lunch så ville pontus bada i poolen å det fick han ju göra.:)
Han å jag käkade korv m bröd ,Nicke fick sova en liten stund till. Pontus hoppade i bade igen , jag med, men tyckte nog det var lite kallt ja, väckte upp nicke gav han korv med,  sen badade han med. kommer några bilder på grabbarna,

    
 Dom bara älskar att vara i vattnet.!

Idag såg killarna ut såhär när dom skulle till dagis:


Coola killarna!

Dom skulle vara nere vid stranden idag med dagis så jag lämnade dom där, dom kommer tillbaka till mellis .
Jag hämtar dom vid 17,15 idag.
Nu ska jag fixa mig innan det blir till att fara till jobbet, å jobba lite :)
Men måste bara  skriva lite till,
Gubben kommer hem imorgon, äntligen, ja jag ska ju jobba hela helgen men ändå, troligtvis har han en överraskning som barnen inte vet on , ja förutom Jennie då. med sig hem eller dom åker å hämtar den  på kvällern beroende på när Älsklingen kommer hem,  Det e en vid namn Humla, sen säger jag inget mer, förrenst senare:!!

jobbat i värmen

så har då en lång dag kommit till sitt slut.Började 8 i morse, så jag lämnade killarna på dagis till 7,15. Nicke han somnade ju tidigt i går han å sov ända till jag väckte honon 12 timmar senare:) Han var helt slut igår han. Pontus fick jag oxå väcka imorse, klart som sjutton dom e inte riktigt vana att gå upp så tidigt, Killarna hade badat i dag med,
Efter jag hämtade grabbarna hos Nina ( som var snäll å tog med dom hem)så tog vi en promenad till kiosken å stranden köpte glass å badade fötterna i det sköna vattnet.
Hem kvällsfika , å tv tittande en stund, Nicke somnade i soffan han, Pontus med men det tog längre tid för honom då vi tog bort stickor från hans fot:)
Nu sitter jag här , funderar på vad jag ska göra, e lite trött. men vill inte sova nu, imorgon e vi lediga , ska hitta på nått skoj, ev  gå ned till stranden å bada, Pontus ska till tandis först sen bankärenden, å handling sen det roliga:)

Nä,ska nog fixa lite eller spela nått kul,

Fundera på saker jag fått veta idag, riktigt tungt att bära. men men.

nu var det ett tag

nu var det lite mer än 1 vecka sen jag skrev.

killarna å jag har haft fullt upp dagis å jobb.vi har varit i skogen haft picknic k. Här kommer några bilder
från vår halv regniga dag:)



Stocken som killarna är på kallar dom för Molly,Pontus kom på det namnet förra året när vi var där å plockade mängder av trattisar:)




Sen har vi haft midsommar, å en regnig sådan, men varmt, tyvärr så blev det inte att vi for iväg på nått,då älsklingen å jag möttes i dörren på midsommarafton, han kom hem jag skulle jobba. men vi hade det mysigt med barnen på kvällen, sen :)

Gubben for tillbaka till Sthlm i söndags för åter en arbets vecka. Jag jobbade idag 12.30 till 17,15, killarna var på dagis tills  17,40. Nicke var så trött så, hem fixade lite mat, sen fick dom faktiskt vara inne för att dom hade varit ute hela dagen, + att  dagis var ned till stranden å badade på fm. så grabbarna var rätt trötta,
Nicke somnade 18,45,Pontus strax omkring 20 tiden , imorgon e det tidigt upp, 6.30  kl 7,15 ska jag lämna grabbarna på dagis för jag börjar jobba, kl 08-17,45, så det blir en tuff dag för mina älsklingar, tur dom e lediga på onsdag.
sitter här å försöker ta mig i kragen å röja upp lite, typ tömma diskmaskinen å sätta in det lilla som är,  men finner inte riktigt lusten.
Tror jag ska fixa lite kaffe istället å sätta mig på altan å läsa lite , det låter mysigare :)

Hej å ha det gott

Skolavslutning nr 2

Så har då Jennie haft skola avslutning idag då i regn rusk, men dom hade inne så det gick ju ingen nöd på dom.
Jag å Jennie´s kompis H hämtade upp henne efter avslutningen, så bar det av  upp mot Falun, Tjejerna lämnade jag av vid Kupolen så fick dom strosa där medans jag fortsatte till Falun, hade ju tid kl 13 , var där en halvtimme innan :) alltid skönt att ha god tid på sig, Fick vänta till 13,15 innan jag fick komma in, väl hos Dr kollade han lite å kännde allt e bara bra :) ska fortsätta med det vi har kommit överrens om. Tog max 15 min, efter det så for jag å hämtade upp tjejerna som var klara med Kupolen :) hem , stannade handlade lite ,
Fixade pannkakssmet när vi kommit hem,

Tvättat båda soffklädsen, ska hänga den bara .:)
Blev bjuden på kaffe hos grannen på sen kvällen.

Har torkat golven så det e klart tills i morgon.

Min älskade make å mina gos killar kommer hem i morgon kväll. vad mysigt det ska bli,
Jag ska på möte mellan 10-14 imorgon, å sen ska jag jobba mellan 16,45-21,15 å resten av helgen.bara kvällar,

Glömde nästan ska hämta Frasse imorgon med:)  Ska ju ha hund imorgon !:)

Nu måste jag hänga upp tvätten så jag inte glömmer den. för det händer ju :(

regn rusk

tråk väder idag! grått trist å regn på det, kan man bli annat än nere idag?!
hämtade ju jennie i går så vi var hemma lite sent på kvällen, imorse fick jag köra henne till skolan eftersom hon försov sig lite, men det var ok, Hennes kompis från sthlm var ju med oxå hem igår, så hon var med till skolan idag oxå,

jag har varit å fikat hos grannen på fm, sen har jag då inte gjort speciellt mkt, haft några viktiga samtal att ringa bara, nu sitter jag här å funderar på saker å ting.

har då inte gjort nånting  idag.
Varit hos grannen mest. efter allt som skett på förmiddan, orkade inte vara själv.

Tjejerna kom hem från skolan  strax efter 15. fixade käk ,
På kvällen fick Jennie ett ryck att hon skulle baka muffins så det gjorde hon, dom blev jättegoda.:) Tack min älskade dotter!
Imorgon har hon skolavslutning, jag ska till Falun på återbesök, får se vad DR säger.
Tjejerna ska med så jag plockar upp dom från skolan, dom får gå å strosa själva antingen på Kupolen i Borlänge eller i Falu centrum.


nu ska jag bara vara,

hej svejs

skolavslutning!!

Då har min näst äldsta skolavslutning idag! tyvärr kunnde jag inte åka ned, men hoppas jag får några  bilder.
Hade sökt ledigt för denna dag å fick ledigt så kan jag inte åka iallfall, det känns inge bra det, så jag får fixa lite annat istället.
Ska typ kanske fixa lite kaffe, å frukost,, lite sen frukost men spelar roll, jag har ju bara mig själv å tänka på idag,Ikväll kommer Jennie å hennes kompis hem, Då blir det full rulle.Ska färga Jennie´s hår, men får se om det blir i kväll eller imorgon, det löser sig, På torsdag har Jennie skolavslutning, , å på fredag kommer Flisan på fm å på kvällen kommer min älskade man å mina  killar :)' jag kommer jobba hela helgen, men det går bra ändå.

nu frukost, kaffe tarmen skriker :)


Så har jag då klipptgräsmattan klart, hängt upp en tvätt ute, Ska ta mig en fika på altan,sen hade jag tänkt mig rensa i potatislandet, har ju hela dan å kvällen på mig,samt morgondagen, för jag  e ju ledig då med:)  min ordinarie lediga dag.
Himmel vad jag saknar mina barn å min älskade man.

fika paus

Hängt tvätt, å bara varit. rätt skönt , men lite rastlös e man allt, man e ju van att ha full koll  på Killarna ,alltid liv å rörelse hemma. Tur att jag inte behöver vänja mig vid att ha det så här lugnt omkring mig!!
 

Jobbat klart

Ja då har  man jobbat klart för kvällen, var hemma vid 19 tiden, var till Gränges å hämtade ut paket efter jobbet, tog en sväng in till Faster oxå, sen hem fixade lite mat, sen har jag inte gjort nånting speciellt.
Imorgon hoppas jag på fint väder då jag hade planerat att fixa mitt land, eftersom jag inte kunnde åka ned till sthlm, som var planerat :( men ibland kan man inte rå för saker som sker.
Jennie kommer hem i morgon med, ska bli så skönt att  hon kommer hem igen, då blir det inte lika tomt, men jag har saknat henne sen hon först åkte till Pojkvännen, å sen till sthlm,
På fredag kommer Flisan hem oxå å henne har jag oxå saknat som alltid. Bara hoppas hon e hemma ett tag nu.

nu ska jag kura ihop mig i soffan å läsa lite

Idag e det ingen vanlig dag+ måndagen

För det e Nickes Födelsedag!!



Våran kille som blir 3 år Idag!!!

Han vaknade före mamma så han hann inte få frukost i på sängen, men ska försöka få i säng han för
nu vaknade storebror med. :)
Vad tiden går fort!

nu ska jag fixa lite

Här är tårtan :)



så jätte fin den blev, precis som han vill ha:)

det blev fika på kvällen,
Pontus å Nicklas har funnit en ny person att gå hem till, som har barn med fast dom e i tonåren,
Så jag har fått hämtat Pontus därifrån på kvällen,

Nicke fick en fin present av mumma å paappa : att få åka med till Gurra, han var så lycklig att få åka med,
Pontus å Pappsen åkte i natt dom,för han skulle få vara med å åka lastbil på morron, Min älskling hade lämnat honom hos Mumma vid 10,30, kunnde tyvärr inte prata med honom nu i kväll för han sov så sött,

själv har jag jobbat från kl 12.30 -17,15, inte många timmar men ändå. hade sökt ledigt för i morgon då Flisan har skolavslutning, men tyvärr  kan jag inte åka ned pga andra orsaker,Men det var ok med Flisan ändå.
så jag e ledig nu i 3 dar, ska fixa här hemma då, på torsdag åker jag till Falun igen på återbesök.
nu ska jag väl kanske få i mig nånting att äta fast vet inte vad jag vill ha, har inte ätit nått mer än 3 ägg å kaffe till frukost,
får se vad man hittar på. För äta lite måste jag,

hej så länge

fy fy fy

grått kallt blåsigt, regnet hänger i luften!
Jag e förkyld fortfarande, men värst är att jag fortfarande e så himla hes så jag inte kan gå å jobba, kan ju knappt prata,
Blir galen det e det sista jag vill ha nu.Ska baka imorgon inför kalaset.inte så kul om man eförkyld heller. men men.
Igår kom Pappa Sigge hit , han hade haft en körning till Ludvika så han kom hit för att umgås å sov kvar, han åker idag om ett par timmar himla trevlig har det varit.
Killarna är ute med kompisarna, dom e hemma från dagis , Lilleman e förkyld han med, Pontus e lite bara.

Nu blir det mer kaffe,

Å vara sällskap

blåsigt värre

Morgonen e så blåsig å kall så, gårdagen bestod av massor av regn som avslutatdes med solsken på kvällen.
solen försöker vara framme nu med,men det blir inte långa stunden det,
Killarna å Jennie sover ännu, Grabbarna får vara hemma  idag, fast dom skulle egentligen behöva vara på dagis då jag har tappat rösten helt idag, men men,
Funderar på om vi ska ha en skogsdag idag ,med fika med oss. jag vet att killarna skulle älska det. det e ju några timmar kvar innan jag hade tänkt att ge mig ut, ska hinna baka en kaka isånna fall å ta med oss,
Blir ju hemma idag från jobbet, i morgon e min lediga dag så det e ju bra får se hur det blir på fredag.
Vi ska ju ha kalas i helgen då Nicke bus blir hela 3 år, :)
Tills dess hoppas jag att jag e bra, måste hinna baka lite oxå får ta det på torsdag.
just nu e det så tyst i huset så. ska fixa kaffe å sätta mig med morgon tidningen som jag nyss var ut å hämta:)

skriver lite mer senare.

NIcklas vaknade strax efter 8 å Pontus strax efter 9så sov morron har de båda haft:)

Frukost, sen kom grannen in på fika,Killarna har varit ute å Pontus e fortfarande ute med kompisar,
Det blir ingen skogsvistelse idag då det blå¨ser så mkt å kallt e det med.
 Måste till banken å fixa lite sen iväg å handla. städa lite , inte mkt att städa men ändå.
Så nu ska jag fara iväg med mina älskade barn.

Sommar:)

Vad underbart det e nu ute!!! Solenskiner det e varmt, så härligt,
Vi har varit utan bredband, telefon å tv, för vårat modem har gått sönder, helt otroligt det e det 3 modemet, å det höll ca 20 min efter det jag kopplade in det. Så drygt. men nu har gubben tagit tillbaka det gamla som vi turligt nog hade kvar hemma, så får vi se vad telia kommer att göra åt saken.

Jag  jobbade hela förra veckan, jobbade hela helgen, helt slut på kvällen har jag varit., men e lite krasslig i halsen igen, hes som sjutton. men men, Idag har jag varit ledig,men haft ett möte inbokat på morgonen, efter det  åkte jag hem till min Faster som bor i gränges, tog en fika å pratade av mig :)
sen iväg på banken,tanka bilen å ner till Ludvika handlade lite, väl hemma har jag ringt ang våran spis som fortfarande inte funkar, blir helt galen, så nu kommer det ut en service kille under veckan, kanske redan imorgon , om dom hinner komma innan jag ska iväg å jobba.börjar bli less på allt strul från alla håll nu.

killarna e på dagis ska strax hämta hem dom, så blir det fika å bad :)

Gubben for till sthlm i natt för åter en arbets vecka, Så honom ser man på Fredag då är även Mumma å Paappa med för vi ska fira Nicklas som fyller år på Söndag, vad tiden går fort hela 3 år blir han nu..otroligt,så han har beställt jordgubbstårta å spindelmannen, får väl se vad det blir , känner jag honom rätt så hinner han ändra sig ett x antal ggr.

nä ska man ta å göra lite nytta typ ta in disken i skåpen å fylla med disk sen i morse, å hänga upp lite tvätt ute,  så allt sånt e klart innan jag hämtar killarna.

hoj så länge!

RSS 2.0